Dagens tips!

Lagom till sommarens alla fester lanserar Rörstrand nyheter i den somriga servisen Mon Amie. Jag tycker att den är underbar, en riktig klassiker. Jag skulle gärna vilja servera en saftig jordgubbstårta på det vackra tårtfatet i sommar. Och en ljummen latte i en kopp bredvid. 

mon amie

Blev du också sugen på att läsa mer om alla nyheter? Kika in här och det var dessutom därifrån som jag lånade denna inspirerande bild.

Nu ska jag passa på att njuta lite till av solens värmande strålar. Vilket väder vi har idag! Jag njuter av varje sekund, det blev dessutom premiär för ballerinaskorna idag. Det om något är ett vårtecken för mig. Ut med alla kängor i förådet och fram med alla ballerinas och små lätta skor.

En kommentar till “Nyheter från Rörstrands Mon Amie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *