Alltså, detta väder! Helt underbart. Att få känna de där värmande solen och höra alla små fåglar kvittra lite extra gör mig alldeles varm i kroppen. Nu gäller det att njuta och ta vara på alla små stunder. Passade därför på att dykna ner i det senaste numret av tidningen Buffé häromkvällen och wow. Vilken härligt nummer, förutom att första sidan var riktigt sockersöt så hittade jag mängder av spännande recept som jag ser framemot att testa i sommar.

 

Den rostade potatissalladen med bacon och senapsfrön ska nog bli ett av de första recepten som jag ska prova. 

Champagnemoussen med mango och hallon låter inte så tokig heller. Den måste jag också prova inom kort.

 

2 kommentarer till “Tidningen buffé firar 20 år

  1. Det var helt kanon, jättefin pressdag med massa gott att äta och dricka men även annat skoj. Hade dock velat ha lite mer bloggare där men dom kanske kom senare. Ha en bra dag fina du!

    (fin blogg) :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *