Nu är den äntligen här, den efterlängtade fredagagskvällen. Med en ganska ömmande kroppen efter dagens joggingtur på lunchen ska jag nu slänga mig ner i soffan och njuta av lugnet. De små sover sött redan så nu blir det movienight för oss vuxna.

Måste passa på att tipsa om ett recept som jag testade igår.

Bananplättar, löjlig enkelt och riktigt gott. Passar lika bra som frukost, brunchen, lunch, mellis eller middag;)

 
Bananplättar( 4-5 st)
1 banan-mogen
1 ägg
Vaniljpulver
Kokosolja att steka i

Mosa bananen slät ( så gott det går) och blanda sedan i ett ägg. Häll på lite vaniljpulver och stek de sedan gyllenbruna i kokosolja. Enklare än så kan det knappast bli. Servera de gärna tillsammans med lite kokoschips och färska frukter för lite lyxigare känsla.

En kommentar till “Bananplättar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *