Idag har verkligen vår lilla 3-åring testat vårt tålamod. Han som annars är så ”enkel” och positiv har visat oss hur den härliga 3-års trotsen kan se ut. Herregud säger jag bara?! Så mycket känslor och frustration på samma gång i en sådan liten kropp, det kan inte alltid vara så lätt. Som tur var somnade han iallafall med ett leende. 

Nu till något helt annat. Förra veckan kom svärmor över på fika och som alltid kan jag aldrig bara servera en slät kopp kaffe. Något sött till kaffet när man får gäster är ett måste för mig. Men ibland finns varken ingredienser eller tid och då är det smidigt att ha några färdiga mixer hemma. Tyvärr hade jag alldeles för bråttom och tog ut den lite för tidgt så den blev lite väl kladdig. Men, desto godare blev den dagen efter när den var kylskåpskall. Provade då att servera kladdkakan som små brownies istället, med jordgubbar på ena och hackade nötter på andra. Supergott!

Glutenfri kladdkakaGlutenfri kladdkakaGlutenfri kladdkakaGlutenfri kladdkaka

Jag har testat många mixer innan och varit riktigt nöjd men nu var det första gången jag testa den glutenfria kladdkakan och jag blev positivt överraskad. Läs mer om alla Kungsörens produkter här. 

2 kommentarer till “Glutenfri kladdkaka- Kungsörnen

  1. Pingback: Kladdkakans dag: Kungsörnens glutenfria kladdkaka |

  2. Pingback: Kladdkakans dag: Kungsörnens glutenfria kladdkaka |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *