Dagens viktiga uppmaning!

Varje dag dör 1 000 barn på grund av smutsigt vatten, bristande sanitet och dålig kunskap om hygien. Det är fler barn än som dör i krig. Men det finns hopp. Varje dag kämpar UNICEF för att alla barn ska få tillgång till rent vatten. Det är ingen enkel uppgift, men det går. Det finns alltid ett sätt och du kan hjälpa till. Rena vatten och rädda barns liv på unicef.se/vatten. Gör det nu!

Rena vatten

 Vattenlöftet:

Unicef har även lanserat Vattenlöftet där de vill utmana människor att avstå från att köpa flaskvatten och istället lägga pengarna på att rädda barns liv. Varje år köper vi svenskar över 200 miljoner liter flaskvatten, trots att vi har obegränsat med rent vatten i våra kranar. Läs gärna mer om det här: https://unicef.se/vattenloftet

Unicef är givetvis med och kämpar nu för att rädda barns liv i Nepal. En miljon barn är i akut behov av hjälp efter jordbävningen. De levererar livräddande förnödenheter till barnen och deras familjer. Hjälp barn i katastrofer här.

Jag har givetvis skänkt pengar och nu uppmanar jag mina läsare att också bidra med en slant! Många bäckar små!

En kommentar till “Rena vatten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *