Fredagsfeeling på en torsdag, inte mig emot. Ska bli härligt med lite långledigt. Vi startar med att fira valborgsmässoafton tillsammans med goda grannar. Tror inte att det blir något besökt till elden för vår del men inget mig emot. Det brukar ändå bara sluta med att man stinker brandrök och är nästintill förfrusen. Varför kan det aldrig vara fint och varmt på Valborg? Kan inte minnas en enda gång som det varit det…

Imorgon däremot ser jag framemot att rensa! Rensa, sortera, sälja och skänka. Det börjar bli ett organiserat kaos inne i min klädkammare och jag måste göra något åt detta, pronto. Blir nästan mörkrädd när jag tittar in. Jag måste göra mig av med alla hyll/låd-värmare och istället göra plats för mina favoriter som jag trivs extra bra med. Som ex mitt halsband från Ajlajk(inköpt hos onödigtsnyggt), älskar det! 

 

Psst, i helgen kommer jag även starta igång med två tävlingar här på bloggen. Så håll utkik;)

En kommentar till “Ajlajk och långledigt

  1. vi passerade bara en majbrasa när vi åkte hemifrån.. annars var inte vi heller till någon majbrasa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *