Så var det dags att vända blad i kalendern och välkomna maj månad. En underbar månad som brukar gå i rasande fart. Snart är sommaren här. Galet!

Men idag är det inget rasande tempo, inte här hemma isåfall. Tvärtom. Här går allt i slowmotion, den trevliga gårdagskvällen hemma hos grannarna varade långt in på småtimmarna. Tror att vi släckte vid 4 snåret?!? Kan inte ens minnas när det hände oss sist. 

Det har som sagt inte blivit då mycket gjort hemma idag, den där garderoben jag skrev om häromdagen får vänta lite till. Något jag däremot har orkat med är att surfa runt efter lite inspiration till vår altan. Igen. Finns alldeles för mycket fint som jag vill ha. 

Hur svårt kan det egentligen vara att bestämma sig?!

2005_8_lusthus2 Balkong-026_klar Lisa-073 VD9V0069

Alla bilder är lånade från Sköna hems bildgalleri för utemöbler. Behöver jag inspiration inför något så surfar jag ofta runt bland Sköna hems olika bildgallerier, finns så mycket snyggt! Ett litet tips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *