Det blev VAB för min del. Stackars lilla hjärtat som har hög feber och hosta. Det gör ont i mammahjärtat att se han dålig. Han som annars har så mycket energi och glädje. Nu blir det istället massor av film, godsaker( gjorde hemgjord sandwich glass som blev hur uppskattad som helst, recept kommer strax) och mammas trygga famn att ligga och gosa i.

Vill bara passa på att tipsa om en av tävlingarna som pågår här på bloggen. De egendesignade tatueringarna från Contactoo.se. De är verkligen kanon. Alvin fick prova ett demoexemplar och han gav den 5/5 stjärnor.

- Jättesnygg ju mamma!

Direktlänk till tävlingen här.

Tatuering Contactoo Tatuering Contactoo1

Nu är det dags att börja grädda dagens lunch. Sjuklingen önskade sig plättar till lunch:)

2 kommentarer till “Contactoo

  1. Oh no! Vad tråkigt med sjukdom :( Hoppas ni kan stänga sjukstugan snart igen!
    Ska kika på tävlingen under helgen. Ikväll är jag ute på en intensiv läsa-ikapp-surfning 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *