Vissa veckor är helt klart snäppet bättre än andra. Som denna. Först var det bästismys mitt i veckan. Att få njuta av en riktigt god middag i gott sällskap är ju smått fantastiskt. Och nu är jag på G in till stan för en riktig tjejkväll. Ska bli otroligt skoj.  

 Det är faktiskt inte första gången som jag styr kosan in mot stan idag. Tidigare idag var jag och barnen inne i stan och hejade fram maken som sprang Kungsholmen runt( halvmaran). Grymt stolt fru! Måste passa på att tipsa om skjortan jag har på mig. En ny favorit i garderoben, så skön. Billig var den också, 150 pix. Som hittat.

8 kommentarer till “Besök till stan

  1. Vilket skjortfynd!! Och hela outfiten är supersnygg! Såg en kommentar inne hos Pernilla Och bloggen inredning och guldkantat om Forever fit c9. Har du testat det ännu? Jag har ett super erbjudande på min blogg just nu. Kram Annika

  2. Snygg jacka! Gillar färgen ♥ Du fin hela du ♥
    Är tacksam för det receptet du lade ut på sandwich glassen som var glutenfri. Den skall jag göra till min flicka. Jag gillar när du lägger ut glutenfria recept på bloggen.

    Kram Carola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *