Aj aj aj, det känns som att min hals har små sylvassa små rakblad i sig. Måtte jag inte bli sjuk nu också. Adam är faktiskt, peppar peppar, lite piggare nu. Försöker lindra smärtan i min hals med lite mysig mellisfika med pojkarna. Nygräddade scones med goda tillbehör och en värmande kopp te.

afternoon tea

Glutenfria scones
4 dl Semper finmix
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
50g smör
2 dl filmjölk/yoghurt

Sätt ugnen på 225 grader. Blanda samman alla torra ingredienser. Tillsätt sedan smör och filmjölk/yoghurt. Forma till önskad storlek och nagga med en gaffel. Grädda sedan i mitten i ca 15 minuter. Låt svalna under duk och servera sedan dem ljumna.

 150515 087

Smaskens!

2 kommentarer till “Afternoon Tea med glutenfria scones

  1. Vad gott det där såg ut! Hoppas du klarat dig från förkylning och du får en härlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *