Att det aldrig blir som man har tänkt sig när man har barn är något jag lärt mig. På både gott och ont. Idag skulle jag åkt iväg på lite äventyr med mina små hjärtan men med tanke på att Adam fortfarande är sjuk så får det bli en annan gång. Att se sitt lilla hjärta krasslig och ynklig är verkligen inte skoj. Nu håller vi tummar och tår för att den envisa febern ska släppa taget om vår lilla guldklimp.

Som tur är har vi världens bästa grannar som tog med sig Alvin på lite äventyr istället. Så värdefullt att ha snälla och omtänksamma vänner i närheten.

 

Nu är det snart dags att duka upp till lunch på bordet ovan. Är så nöjd med min lilla lavendel som jag köpte i veckan. En av mina favoritblommor. I det enkla bor det vacka, som Ernst så fint brukar säga♥

En kommentar till “Ändrade planer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *