Måste dela med mig av denna video som jag såg nyss. Jag tycker verkligen att det är så otroligt viktigt! Jag har själv en tio år yngre lillasyster som nyligen fyllt 20 år men jag har aldrig fått frågan om att köpa ut till henne. Som tur är. Även fast att svaret är ett solklart nej så kan jag förstå att vissa har svårt att säga nej. Vilket är helt fel! Det kan ju verkligen bli så fel, fel som aldrig går att reparera! Samt att det faktiskt är olagligt.

Många som ger alkohol till ett tonårigt syskon eller en tonårig kompis, tänker att ”de får ju tag på det ändå”. Det stämmer faktiskt inte: en ny undersökning visar att nästan två tredjedelar av de 16-åringar som dricker alkohol skulle avstå från att skaffa alkohol om de inte fick den genom någon de känner. Det är alltså himla många som faktiskt hellre avstår från att dricka än att be en främling! Så det gör en stor, stor skillnad att säga nej.

Detta är ett sponsrat inlägg.

2 kommentarer till “Sponsrad Video: Systrar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *