Ligger hemma och tycker lite synd om mig själv. Jag kunde inte stå emot alla baciller som florerade här i huset. Som tur är verkar jag klara mig från febern och har ”bara” en förkylning. Men en rejäl sådan tyvärr.

 I tisdags var det ju dags för min homesale med Femme Collection och i fredags hämtade jag ut min beställning. Snacka om snabb leverans.

Visst, kollektionen är inte den största men däremot är alla plagg riktiga fullträffar. Alltifrån färger, utseende och material. Jag hade lätt kunnat köpt hela kollektionen. Tur att jag inte har två döttrar hemma, då hade det varit kört;)

Och jag var inte ensam om att vara förälskad i dessa plagg, de gick även hem hos mina gäster. Alla höll med om att det var roligt att se något nytt och alla var rörande överens om hur sköna plaggen var.

Femme Collection får även ett stort plus för:

- Grymt snabb leverans (1-3 dagar)

 - Faktura via Klarna( utan extra kostnad)

- Fri frakt vid order över 1 500kr( vi här på gatan sambeställde så då kom vi upp i den summan utan problem)

Jag blev faktiskt sugen på att ansöka som säljare själv för jag är som sagt riktigt förtjust i dessa plagg. Vore en fröjd att få komma ut och visa alla fina plagg.

Femme collection Femme collection Femme collection Fika Femme collection

Så vad köpte jag då? Jag har ju collegetröjan med FME tryck sedan tidigare så det blev tillslut:

Femme collection min beställning Femme collection

Angie Blouse och Elina top

Riktigt nöjd! Så jag skulle rekommendera alla att boka in ett party med Femme Collection.

2 kommentarer till “Femme Collection

  1. Kollektionen är verkligen jättefin, var sugen på rosa klänningen men den var för blek i färgen på mig kram Diana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *