Förra veckan kom ett väldoftande paket från de bästa tjejerna på Shesocial. Förutom att jag uppskattade den fina inslagningen så var det en fröjd att plocka upp alla kokosdoftande nyheter från Hawaiian Tropic.

Hawaiian tropic

Inför solsäsongen gäller det att vara smart och skydda sig mot solen strålar på bästa sätt. Därför lanserar Hawaiian Tropic i år två nya produkter, Golden Tint Sun Spray Lotion ( SPF 10 och SPF 15) som ger en vackert solbrun hudton redan från första dagen på stranden. Den andra nyheten är Shimmer Effect Protectie Lotion ( SPF 8 & SPF 25) som ger huden ett vackert skimmer.

Så nu fattas bara den där solen som denna måndag, likt de flesta dagarna den senaste tiden, lyser med sin frånvaro. Men den som väntar på något gott;)

En kommentar till “Väldoftande paket- Hawaian Tropic

  1. Ja men var är solen??? Det undrar jag med. Men vi får hålla tummarna att du och jag får användning av solskyddsprodukter.

    Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *