Att laga mat och baka är ett intresse som bara växer sig starkare och starkare hos mig. När jag träffade  Andreas, för drygt 10 år sedan, kunde jag varken koka potatis,ägg eller pasta?!? Påstår inte alls att jag är någon stjärnkock nu eller så men det har definitivt hänt en del under dessa 10 år.  

Grundförutsättningarna för att lyckas i köket är bra råvaror och bra redskap. Med det kommer man riktigt långt. Jag blev därför väldigt glad när jag fick frågan om att recensera den vackra bakformen från österrikiska Riess (Kitchemtime).

Bakformen är gjord i emaljgods och är lika vacker på det dukade bordet som funktionell i ugnen. Riess produkter är alla gjorda i helgjutet stål som emaljerats i fyra lager. Bakformen har måtten 33x20cm och kan diskas i maskin.

Bakform från Riess Bakform från Riess 150515 072

Nu ser jag framemot att slänga ihop en lasagne och se vad denna skönhet går för. Ett stort plus får den definitivt för utseendet, så vacker!

En kommentar till “Bakform från Riess

  1. Pingback: Riess och glutenfri lasagne |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *