Igår var det bara en ynka liten månad kvar till midsommar. Helt galet! Tiden bara rusar iväg. Snart sitter jag där i en blommig klänning och äter en jordgubbstårta efter att ha dansat runt midsommarstången.

 

Nu väntar jag bara på den där härliga värmen och solens strålar som ska ge mig små fräknar på näsan. Något som slog både mig och barnen när vi fick genom skogen mot förskolan var hur otroligt vackert det är ute nu. Det gröna är så grönt! Ser nästintill sagolikt ut i vår lilla skog här utanför.

3 kommentarer till “En månad

  1. Ja, visst är det vackert ute överallt nu. Jag älskar maj månad, men i år känns det nästan som man blivit lite snuvad på våren. Längtar så efter värmen nu!

    Hoppas du haft en fin onsdag! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *