Semesterplaneringen är igång. Igår bokade vi faktiskt in en efterlängtad liten minisemester till kära Göteborg. En stad som ligger mig varmt om hjärtat. Hit försöker jag alltid åka minst en per åt men  de senaste åren har det blivit lite så där. Nu är både tåg och hotell bokat så vi har två överlyckliga killar där hemma som ska få åka snabbtåg😉

Senast vi var där som en liten familj togs denna bild. Då var lilla Adam fortfarande inne i magen och Alvin var en liten sötnos.

Göteborg 2011

Jag passade på att kika in videon nedan och besökte även  #sommarguiden. Ett tips till den som ska uppleva Götborg nu i sommar.

I Göteborg kan man ju uppleva salta och karga klippor, nervkittlande berg–och dalbanor och innerstadspuls på en och samma dag. Avstånden är korta och aktiviteterna många. Idén med kampanjen #sommarguiden är att hjälpa besökare till att få en så genuin upplevelse av Göteborg och regionen Västsverige som möjligt i sommar.

På kampanjsajten goteborg.com/sommarguiden kommer fem kända sommarguider tipsa som sina favoritdelar av Göteborg. Först ut är Kitty Jutbrink som visar hur man upplever staden bäst som småbarnsförälder.

Jag kommet garanterat använda mig av #sommarguiden både före, under och efter vår vistelse. Älskar idén att kunna tipsa andra om så guldkorn som man upptäcker på resan.

Länk till kampanjsajt: http://www.goteborg.com/sommarguiden

Instagram där du kan följa sommarguiderna:
@goteborgcom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *