Jag gjorde det, jag klarade mitt mål igår och kom under 30 min. Inte med den största marginalen kanske men med tanke på att jag stannade och bytte om mitt i allt( blev så galet varmt) så är jag ändå nöjd med mina 29:38. 

Nu är jag sugen på att anmäla mig till Nike Women’s 10KM Stockholm.

Det här är det ultimata Stockholmsloppet på 10km.
Du kommer inte bara vara en del av största damloppsserien i världen tillsammans med dina vänner, du får även en t-shirt och en gåva designad av en svensk toppdesigner - Ann Sofie Back som står bakom BACK.
Med exklusiv tillgång till olika tjänster som Nike erbjuder och en heldag full av underhållning i Kungsträdgården, är detta inget du vill missa.

2015-12-11_265_UNPACK_REGISTRATION_eng

Här kan man läsa mer om loppet och anmäla sig. Det gäller att vara snabb, finns endast 5000st platser.

4 kommentarer till “Nike Women’s 10KM Stockholm

 1. Tjohooo superbra jobbat!!! Åh måste kolla in det där andra loppet! Om jag hinner komma iform hehe!
  Vore jättekul!

  Har sprungit halvmaror och midnattsloppet förut och det är ju superkul!

  Kram och klapp på axeln!
  Malin

 2. Vad bra att du känner dig nöjd med loppet! Det är klart att du ska genomföra nästa också! :)
  Hoppas du haft en fin onsdag! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *