Idag var det äntligen dags för dagen som Alvin hade väntat på så länge. Mest på ett positivt sätt men även med lite pirr i magen. Den första stora händelsen var att han, tillsammans med sina blivande förskoleklasskompisar skulle träffas i skolan och vara där i ett par timmar. Själva. Utan föräldrar. Tänk att min lilla älskling har blivit så stor så att han snart ska börja skolan. Galet!

Den andra stora upplevelsen och efterlängtade händelsen var årets sommarfest på förskolan. Och i år var det inte någon vanlig sommarfest med sång utan de stora barnen spelade upp en underbar liten teater för oss föräldrar. Jag kom på mig själv stå med ett leende lika brett som trefilig motorväg. Så otroligt stolt. Sen blev det dansuppvisning och tillslut afrodans med alla barn och, hör och häpna, alla föräldrar?! Riktigt lyckat!

  

Här går mina två gulklimpar hand i hand på väg mot dagens äventyr. De är så otroligt söta tillsammans. Samma visa varje dag. Hand i hand och pratar om allt mellan himmel och jord. Mitt hjärta slår volter och jag blir tårögd när jag tänker på hur glad och tacksam jag är över att få vara deras mamma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *