I sommar ska vårt lilla hus få en rejäl makeover. Vi kommer måla om hela huset och bygga trall. Eller vi och vi, vi ska få hjälpa med att göra allt detta då vi varken har tiden eller kunskapen för att utföra det själva. Jag ser verkligen framemot denna förändring!

I och med dessa nya förändringar så behöver vi shoppa lite nytt också. Utemöbler och belysning är det som prioriteras först. Spanar in utbudet hos Lampgallerian och hittade faktiskt direkt en utomhusbelysning jag ville ha.

Lund lampa

Lund dubbel från Nordlux

Tycker att dessa lampor är riktigt snygga, speciellt när det lyser både upp och ner. Någon som erfarenhet av dessa lampor? Något man ska tänka på? Lyser de upp ordentligt?

Detta är ett sponsrat inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *