Igår damp den senaste glossyboxen ner i brevlådan. En av de bästa på länge!

Nagellacket och ögonbrynsfärgen har jag testat tidigare och gillar de båda så det var riktig fullträff. Men mest glad blev jag för Tru Organic of Sweden som är en ekologisk variant av Eight Hour Cream. All you need is me är en intensivt vårdande kräm med 95% certifierad ekologiska ingredienser, och 100% naturliga ingredienser. Tuben är dessutom tillverkad av sockerrör! 

  

Nästa månad är det ingen mindre än den vackra Carolina Gynning som designat boxen! Som vanligt kostar allt bara 139kr/box. Helt klart värt att prova om ni inte gjort det ännu, ingen jobbig bindningstid. Bara ett gäng av skönhetsprodukter rakt ner i brevlådan, allt förpackat i en snygg, färgglad box. Direktlänk till Glossybox finns här.

3 kommentarer till “Glossybox

 1. Är det värt att ha glossybox? jag funderar på testa nämligen… jag såg att carolina skulle ha nästa månad 😀

 2. Åååå kanske skulle testa!
  Kan behöva lite flärd nu när jag är mammaledig:) Hinner dock inte sminka mig så ofta just nu men gillar ju smink och hoppas att jag kommer in i bättre rutiner framöver:)
  Kul med en husmakeover!
  Vi har också planer på att måla huset och bygga ny altan dock inte allt i sommar:)

  Ha en fin dag!

  Kram Sofi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *