Jag kunde knappt gå i måndags tackvare träningsvärken från lördagens skivstångspass. Det kändes direkt i kroppen att jag inte hade varit på något pass på någon vecka. Trots detta gick jag på mitt kära spinningpass i måndags. Som jag i sin tur inte heller hade varit på de senaste gångerna pga av olika anledningar. Och herregud säger jag bara. Svetten droppade från mig likt en läckande kran. Plågsamt under passet men grymt skön känsla efteråt. Och nu är dessutom träningsvärken borta. 

Vill passa på att tipsa er som också älskar spinning om att köpa riktiga spinningskor om ni inte redan gjort det. Det ÄR verkligen skillnad. 

 

  

Jag hittade mina Shimano SH-WM63L hos Bikester, här fanns ett stort utbud och dessutom det bästa priset jag kunde hitta. Tro mig, jag letade runt en hel del:) Mina var dock ganska små i storlek, fick få upp 2 storlekar för att de skulle sitta bra. Psst, glöm inte köpa till den lilla metallplattan som man ska skruva fast under skon också, den höll nämligen jag på att glömma:)

3 kommentarer till “Spinningskor

  1. Du påminner mig om att jag måste fortsätta att träna. Jag kom igång för några veckorsedan. Men dessvärre ås har jag inte haft tid den sista veckan. Det kanske heter prioritera:)

    Men jag säger bara, vad duktigt du är! Pepp pepp ……….

    kram Carola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *