Har ni sett IKEAS nya kollektion Kryddglad? Ingen åh-jag-måste-rusa-till-IKEA känsla som jag fick när de släppte nipprig men ändå fin. Framförallt sittpuffarna! Så fina!

KRYDDGLAD är den fjärde tillfälliga kollektionen som vi skapat tillsammans med sociala entreprenörer i Indien. Kollektionen omfattar handflätade korgar av bananfibrer, lådor, bordstabletter och puffar samt handbroderade kuddfodral, dukar, bordslöpare och en sminkväska.

Ikea kryddglad boxar Ikea kryddglad kuddar Ikea kryddglad sittpuff IKEA kryddglad

Alla bilder är lånade av IKEA.

Den handgjorda KRYDDGLAD kollektionen är resultatet av ett unikt samarbete mellan IKEA och sociala entreprenörer i Indien. Vi jobbar tillsammans för att skapa en positiv förändring i människors liv.

Vad säger ni om IKEAs nya serie?

4 kommentarer till “IKEA Kryddglad

  1. ja men ja gillar en del gillar ju flatade korgar o så har fått lite dille på rotting o sånt så jo lite min stil där just nu ..

    ja har kronisk migrän skit jobbigt o inte bättre i skit vädret som är idag suck . ja bäst att ta tableeter igen suck
    Hoppas du får en jätte fin helg kramar

  2. Ikea har sin guldkorn. Det gäller att vara framme i tid bara. Jag tycker att mycket är slut när jag tar mig dit bara. Men de är duktiga till ett mycket bra pris. Själv har jag hittat en drinkbord jag skall köpa i sommar:)

    Ha en fin dag!
    Kram Carola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *