Grattis Sverige ( eller säger man ens så?! Tänker bara på Dressman när jag hör de orden) Hur som helst, idag är det självaste nationaldagen. En dag som vi har firat på allra bästa möjliga sätt. Vi har nämligen fuskat och firat vår bröllopsdag, lite drygt en vecka i förskott. Allt har varit helt underbart. Kan inte med ord beskriva hur lycklig och tacksam jag är just nu men en liten bildbomb från dagen kommer imorgon.

 

Nu är det även dags att meddela vem som blev den lyckliga vinnaren av presentkortet hos Kitchentime:

Ny vinnare då den föregående inte hörde av sig: 

@friidas.se

Grattis! Maila mig ([email protected]) så ska jag förmedla dina uppgifter vidare. Har jag inte hört något inom 4 dagar koras en ny vinnare.

Tack till alla er andra som var med och tävlade och stort tack till Kitchentime som sponsrade denna tävling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *