Här hemma är renoveringen i full gång. Vårt kära hus kommer få en rejäl make over under denna sommar. Till en början är det trall på både fram och baksida som ska byggas. Och om ett par veckor är det dags för ommålning av hela huset. Ny färg också, längtar!

Våra små killar uppskattar verkligen att ha ”byggare” hemma. Så fort de kommer hem från förskolan tar det över stafettpinnen efter killarna som fixar trallen. Det sågas och fixas hela kvällen lång. De har snappat upp minsta lilla rörelse och benämningar som de hört killarna säga när de jobbar. Så jäkla sött!

 

Hand i hand med renovering kommer ju oftast en hel del beslut och inköp. Från smått till stort. Som ytterdörr exempelvis. Våra målare var osäkra på om de kunde måla vår befintliga dörr snyggt. Känns ju sådär. Kanske ska passa på att köpa en helt ny dörr istället. Hittad en hel del prisvärda och snygga ytterdörrar hos Hemfint . Som exempelvis denna vita med ett långsmalt glasfönster.

ytterdörr med glas

Det är verkligen inte lätt med alla beslut fram och tillbaka.

Sponsrat inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *