Igår var det äntligen dags för något som jag velat göra länge. Ögonfransförlängning.  Ända sedan min syster provade detta för ett par år sedan jag också velat haft lika långa vackra fransar men faktiskt inte vågat. Varit rädd att jag ska se ut som en clown. Men sedan sociala medier svämmar över med bilder på alla vackra fransar bestämde jag mig och jag ångar mig inte en enda sekund. Så sjukt nöjd. Jag gjorde dessutom fransarna hos en som är under utbildning så jag betalade en minimal summa för detta jobb. Kändes nästan som ett hån. Där ligger jag på en bädd i 2 1/2 timmar och hon fixar till mig för några ynka hundralappar. Men när hon är färdigutbildad kommer det kosta lite mer såklart. Och då kommer det fortfarande vara värt varenda krona.

För mig som haft nästintill obefintliga fransar är detta en dröm.

 

Idag var det faktiskt första gången någonsin som jag gick till jobbet osminkad, var aldrig hänt tidigare.

Vill även passa på att påminna vinnaren av presentkortet att höra av sig snarast. Jag utser annars en ny vinnare imorgon. Börjar blir less på folk som tävlar men inte som kollar om de vann sen. Jag kan självklart kolla upp och meddela vinnaren själv men jag tycker faktiskt inte att det är rätt. Är man med och tävlar får man hålla kolla själv. Det står alltid i tävlingsinlägget att vinnaren meddelas här på bloggen.

3 kommentarer till “Vacker utan spackel

  1. Gud så fina vill också testa låter helt underbart att slippa dra på sig mascara varje morgon:)Kan tänka mig att man lätt blir beroende om man börjat:)kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *