Fjäderholmarna och sliten efter helgen

Kan inte direkt påstå att jag känner mig på top just nu. Jag har tydligen gått och blivit gammal eller så är jag helt enkelt inte van att festa så mycket längre;) Igår packade vi nämligen väskorna tidigt på morgonen och styrde mot Uppsala. Där väntade en långlunch, lite shopping och en efterföljande 40-års fest. Riktigt skoj. Det hör inte direkt till vanligheterna att jag och maken festar ihop nuförtiden. Tror faktiskt att sista gången var för två år sedan, på vårt bröllop. På tal om bröllop. Herregud så vackert prinsens och Sofias bröllop var. Hann med att se små glimtar och jag måste erkänna att jag fällde en liten tår. Så vackert och stämningsfullt.

I brist på andra bilder just nu passar jag på att dela med mig av några bilder för förra helgen när vi var ute på Fjäderholmarna. Ett ställe som jag varmt rekommenderar att besöka i sommar. Med en lagom liten båtresa på ca 20 minuter kommer man ut till denna idylliska lilla ö där man kan njuta av god mat, fin natur och en vacker utsikt över Stockholms skärgård.

  

Nä nu är det dags att ladda inför kommande vecka, midsommarveckan dessutom. 

One thought on “Fjäderholmarna och sliten efter helgen

  1. Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.

    Ja, det tar på krafterna när man firar lite mer än vanligt. Känns som ännu ett tecken på att man blivit äldre… :)

    Mysiga bilder från er utflykt. Hoppas du får en fin start på veckan! Kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>