Idag är det verkligen inte vilken dag som helst. Idag firar jag och min kära make som sagt två år som gifta! Även kallat pappersbröllop. Två underbara år kan sumeras med tre ord, lycka, tacksamhet och villkorslös kärlek!

  

Andreas känner mig på ett sätt som ingen annan gör, han står trygg bredvid min sida oavsett vad. Han får mig att skratta och han ser direkt när jag behöver tröst. Det finns ingen som han och jag är tacksam för att det blev just vi. Sen har vi dessutom fått äran att bli föräldrar till två fantastiska söner som vi älskar lika villkorslöst. Mina barn kunde inte ha fått en bättre pappa och jag kunde inte fått en bättre man. Som sagt, så tacksam!

7 kommentarer till “Bröllopsdag- pappersbröllop

  1. Stort G R A T T I S till er ♥
    Vilken härlig text. Så varma och äkta ord!
    Ni är lyckligt lottade! Jag känner likadant med min man ♥ Men vi har hängt ihop i 19 år
    och som gifta har vi varit sedan år 2006 i aug. Kärlek är det finaste och bästa som finns!

    Stooooor kram Carola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *