Förra veckan kom det ju förbi ett finfint och uppskattat bud och nu har jag blivit bortskämd med ännu ett kit. Även denna gång väldigt uppskattat av barnen. Och jag förstår varför. Både godsaker och leksaker i samma påse. Kan inte bli annat än en hit.

150616 001 150616 004 150616 008 150616 016 150616 012

Castus är fruktstänger gjorda på torkad frukt och naturliga ingredienser. Inget tillsatt socker, färgämnen och konserveringsmedel vilket gör att de passar även de yngsta i familjen. Dessutom helt naturligt glutenfria och rika på fibrer.

Adam gillade alla de olika fem smakerna men äpple/hallon blev nog en favorit. Alvin var lite mer kräsen men gillade jordgubbarna bäst.

De här fruktstängerna kommer jag garanterat ha med mig på våra utflykter i sommar. Perfekt snacks som är både nyttigt och gott.

Det finns totalt fem olika smaker: äpple/hallon, Jordgubb, banan, blåbär och päron. 5 stänger kostar 20 kr och du kan läsa mer om Castus här.

8 kommentarer till “Castus fruktstänger

  1. Perfekt att ha med som snacks om barnen gillar dem. Mina har tyvärr inte varit så förtjusta i dem.

    Hoppas du haft en fin onsdag!

  2. Väskan från IKEA? Dessa snacks var jag duktig o köpte hem men ingen av barnen uppskattade dem så vi har matat våran dvärhamster med dem i stället hehe.kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *