Rensar bilderna från gårdagens kubbspel här hemma på baksidan. Kubb är verkligen ett perfekt spel sommartid, passar både stora som små. Det gäller bara att göra upp reglerna innan, precis som med alla spel, så att det inte blir onödigt sura miner:) Tur att man som liten har en vuxen vid sin sida som man kan snacka taktik ibland. Som sista bilden mellan far och son. Älskar’t! Själv hade jag en busig liten kille som mellan alla kast hade fullt upp med att underhålla oss andra. Vår lilla pajas.

150621 014 150621 019 150621 040

Veckans sista dag är här och nu är det dags att ladda inför de två sista veckorna som är kvar innan det är dags för semester. Idag har vi dock fått lite semesterfeeling. Barnens kusiner kom upp redan på förmiddagen och sen har leken varit i full gång hela dagen. Underbart att höra! Vi föräldrar har slappat i solstolarna, grillat och fixat under tiden.

En kommentar till “Sköna söndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *