By Malene Birger- shoppinglycka!

Som många redan har noterat här på bloggen så är jag stormförtjust i By Malene Birger. Framförallt när det kommer till väskor och sjalar. Älskar’t! 

Så därför blev det det givetvis ett köp nu på deras stora rea, en halsduk som jag suktat efter länge och en väska som jag bara älskar. Tycker att modellen är perfekt, man får plats med en hel del tack vare de två facken men den är ändå liten och nätt.

Det finns fortfarande en hel del kvar till 40% så är du lika förtjust som jag, ta en titt här.

By malene birger By malene birger By malene birger

Men jag är inte den som är den. Som bara köper och köper. Jag är faktiskt noga med att sälja av sakerna som jag inte använder heller. Så gör jag något stort köp så det jag alltid till att sälja av något annat först;)

2 thoughts on “By Malene Birger- shoppinglycka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>