Idag väntade ett väldigt uppskattat bud när vi kom hem. Ett bud från självaste Halvan Eriksson( som barnen så sött sa). För den som inte känner till Halvan är det är karaktär i en mängd olika barnböcker, och bland annat så jobbar han ombord på ett tåg. Där av killarnas reaktion när jag sa att budet var från SJ.

I sommar lanserar nämligen SJ nya smarriga barnmenyer ombord på tågen. Ekologiska pannkakor med sylt och kycklingspett med ekologiska pastaskruvar. Pastan går dessutom att få glutenfri vid förbeställning. Barnens menyer kommer finnas ombord på alla snabbtåg och InterCity-tåg och kan köpas i bistron ombord.

Glutenfri mat SJ Glutenfri mat SJ Glutenfri mat SJ

Killarna tyckte som sagt att detta var väldigt spännande så vi dukade upp allt och båda killarna åt med god aptit. Alvin var först lite skeptiskt tackvare att spetten var ganska så smakrika men sen var det han som åt upp först.

Jättegott var betygen från båda mina söner.

Tummarna upp för SJ med andra ord och vi ser framemot att äta denna måltid igen när det är dags för vår tågresa mot Göteborg.

9 kommentarer till “Barnmeny hos SJ i sommar

  1. Vad smarrigt! Kul att de gör något lite extra för barnen.

    Hoppas du haft en fin måndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *