Oj oj oj, vilken värmenbölja vi har här i Stockholm idag. Underbart!!

Idag var minst sagt annorlunda lämning. Sista gången som vi lämnade båda barnen på förskolan. Till hösten är det dags för förskoleklass för Alvin, och som han längtar! Toker. Han vill bara att sommarlovet ska ta slut så att han får börja skolan:) Ska bli kul att se om han kommer vaar lika entusiastisk alla sommarlov framöver…

Ett litet tips till alla som besöker Stockholm i sommar. Ta båten ut till Fjäderholmarna. Får avgångar både från Nybroviken och Slussen. Tar drygt 20 minter, ett perfekt avstånd om man reser med otåliga barn.

På Fjäderholmarna finns det bla en otroligt vacker natur att njuta av, diverse fikaplatser, lekplatser, små butiker och sist med inte minst Fjäderholmarnas krog. Otroligt mysig resturang men en fantastisk utsikt, trevlig personal och riktigt bra mat!

 Ett stort plus får de för att de dessutom hade bra glutenfria alternativ till Adam men tyärr var inte köttbullarna glutenfria vilket jag har så svårt att förstå. Varför ska restauranger envisas med att ha gluten i köttbullarna?! Som tur var fick prinskorvarna högsta betyg av sonen så inga sura miner här inte:)

      

Vi hade inte lika fint väder när vi var där tidigare i somras så då tände faktiskt personalen brasan, vilket var otroligt mysigt det med. Så synd att klaga.

Så med andra ord, ta en dag nu i sommar och besök Fjäderholmarna, ett trevligt utflyktsmål om man vill rymma lite från pulsen inne i Stockholms city!

9 kommentarer till “Sista dagen, Fjäderholmarna och Fjäderholmarnas krog

  1. Tack för tipset tror nog jag åker dit med kidsen nästa vecka 🙂 har tänkt åka flera sommrar men bara glömt bort?så mysigt där. kram

  2. Såg så trevligt ut. Synd det inte var glutenfritt. Här där jag bor har dom börjat med glutenfria pizzor. Tycker jag är bra för jag tror min mage inte pallar så mkt gluten. kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *