Semesterfirandet pågår för fullt så det blir inte så många uppdateringar nu på bloggen. Men just nu fick jag några minuter över på tågresan. Killarna kollar på film så maken och jag passar på att surfa lite. Tummen upp för gratis WiFi på SJ:)

I veckan låg det ett fint litet paket i brevlådan som jag blev väldigt glad för. Ett VIP-utskick från bästa tjejerna på Reddville innehållande information om Diflucan, tamponger, bh-topp och trosa från Abecita( sååå fina) och sist men godast, godissvampar!

 Diflucan DiflucanDiflucan

Visste du att svamp i underlivet är en av de vanligaste orsakerna till att kvinnor uppsöker gynekolog. De flesta drabbas bara någon eller några gånger under livet. Men det finns de som drabbad gång på gång. Till de finns nu Diflucan, ett läkemedel mot svamp i slidan och Diflucan kan köpas receptfritt på Apoteket. Här kan du läsa mer om vanliga sympton eller annan nyttig information till dig som är nyfiken på att veta mer.

4 kommentarer till “Vip-utskick med Diflucan

 1. Varje gång jag äter penicillin så åker jag på svamp tyvärr:( Det är inget kul!
  Tur det finns medel som funkar snabbat.

  Önskar dig en fin fin semester!
  Kram Carola

 2. Vilket bra utskick! Ja när man är iväg hemifrån är inte tillfällena vid daton lika frekventa, men det är väl så det ska vara på semestern.

  Hoppas ni har haft en bra måndag! Kram Hanna

 3. Åh, lite lyx i brevlådan är alltid välkommet !! 🙂
  Jag vet inte vad jag gjort, inget alls kanske ( vilket förmodligen är felet ) men jag har inte fått några sånna paket på evigheter !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *