Nu är den här! Den omtalade Glossyboxen by Gynning. Denna färgsprakande lilla box slog tydligen rekord. Många ville ha en box och jag förstår varför, boxen är verkligen underbar och innehållet var riktigt bra det med!

 Glossybox by gynning Glossybox by gynning

Glossybox by gynning

Och innehållet da? En väldigt bra blandning där jag ser framemot att testa allt nu i sommar.

Glossybox by gynning

Hårspray- Sebastian Professional
Nagellack- Yves Rocher
Smyckestatueringar- Lulu Dk
Cheek & lip Tint- Elizabeth Mott
Mineralögonskugga - Medusa’s make-up

Favoriterna är nog hårspayen som ska hålla upp till 18 timmar, nagellacken och smyckestatueringarna. Kommer definitivt komma till användning i sommar.

Tror faktiskt att det går att beställa boxen fortfarande här men jag kan rekommendera att prova en prenumeration ändå. Kostar enbart 139kr/box och finns inga bindningstider.

9 kommentarer till “Glossybox by Gynning

 1. Men va kul att du gillade boxen! Jag hade Glossybox ett år ungefär men sa upp det för några månader sen…tyckte att produkterna i boxen vart sämre å sämre…men detta lät ju faktiskt riktigt bra!

 2. Ohh så fin glossybox, verkligen.

  Ja, man får nog ta det för vad det är och kanske ta att hon skriker en hel del, hon tröttnar väl tillsist och somnar lite lurar =D

 3. Så snygg:) måste nog beställa den där boxen alltid kul att prova på och jag har ju småtjejer som kan ta över fall jag inte gillar det:) kram

 4. Gillade verkligen designen på månadens Glossybox! Men innehållet passade mig dessvärre inte jätte bra i smaken. Tänker varje månad att jag ska säga upp den, men kan liksom ändå inte riktigt göra det. 🙂

  Hoppas du har en bra torsdag! Kram Hanna

 5. Ser ut att vara en jättefin Box, alltid lika kul att få dessa. Har precis sagt upp dessa men denna Box var synd att missa.

 6. Vilka vackra pioner älskar just de blomster 🙂 hoppas du haft en varm solig helg so far.

  Idag visar jag ett sommarhus to kill for på bloggen 🙂

  LOVE Maria Inredning - it’s Swedish for decor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *