Blixtrar och dunder. Magiska under. Ja, just nu i skrivande stund ligger jag och lyssnar på regnet som snattrar likt småsten mot fönsterrutorna. Samtidigt som åskan mullrar högljutt med de efterföljande blixtrarna som lyser upp vårt annars nedsläkta hem. Förr tyckte jag att detta var väldigt läskigt men nu måste jag erkänna att det är rätt mysigt. 

Annat var det här om dagen. Då spenderade vi dagen längs strandkanten. Min nya stråväska från Cozy room/pysselgummans webshop har redan blivit en favorit i sommar. Tillsammans med mina solglasögon från Le Specs/modesto och mitt nya lip butter med svag kokosdoft från Nivea. Älskar’t!

 

Nä nu är det dags att avsluta dagen och krama om min lilla son som tyvärr inte tycker att det är lika mysigt med denna åska. Mammas lilla älskling, vet precis hur du känner! 

En kommentar till “En dag på stranden

  1. åh vill me ha en sån snygg väska..

    usch nä ja avskyr åska tom barnen vet ja e rädd. den lilla säger mamma lilla du inget att va rädd för ha ha gud

    ha en fin fredag kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *