De små liven, de är ju för söta. Nästan jämt. Men ibland driver de oss föräldrar till vansinne. De kan verkligen vara de bästa vänner i ena sekunden och de värsta ovännerna i den andra. Men jag förstår killarna, de är tillsammans nästan jämt så det är klart att det blir bråk ibland. Att en av killarna dessutom kan förvandlas illa kvick till en liten trotsig och bestämd blivande 4-åring gör nog inte saken lättare. Men jag ska inte klaga, för de mesta är de otroligt mysiga mot varandra och överröser varandra med små kärleksförklaringar.

Men jag tror att det är nyttigt att killarna ska vara ifrån varandra några timmar idag, det vankas nämligen kalas för Alvins del.

Kalasdags 150718 025

 För en fotbollsmamma där rosa och alla andra ”tjejfärger” oftast bojkottas direkt kunde jag inte låta bli att gå runt med ett leende bland alla små rosa prylar. Men det var faktiskt inte jag utan Alvin som valde presenterna tillslut. Med tanke på att det är Alvin som känner kalastjejen bäst så var det han som tillslut bestämde vad hon skulle få.

En kommentar till “Kalasdags och egentid

  1. Nog behöver dom vara ifrån varandra alltid :), just nu har mannen och jag delat på oss så han är på Öland med 2 och jag hemma med en, mysigt kram Diana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *