Yes! Äntligen är jag igång med regelbunden löpning igen och dessutom börjar jag få lite speed under fötterna. En månad kvar nu till midnattsloppet så drömmen att klara milen under timmen lever. Kanske. Om allt vill sig väl. Och inte alla jobbiga backar( för tusan vad tuffa de är, speciellt vid 4 km) sugen musten ur mig.

Ikväll var det faktiskt extra skönt att komma ut. Syndade med massor av godsaker igår när vi var bortbjudna på middag och idag ska vi inte ens tala om. Pizzarester till lunch, glass till mellis och pasta carbonara till middag. Snacka om frosseri. Men så måste det få vara ibland på semestern tycker jag;)

10 kommentarer till “Personligt rekord!

  1. Duktigt du är,när jag kommer hem blir det till att träna i kapp allt jag missat nu:) börjar få ont i rygg o leder haha som en tant.kramar

  2. Under timmen kommer du fixa lätt !
    Bara adrenalinet när du står på startlinjen kommer göra dig liiiite snabbare 😉
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *