Att skydda sig mot solens starka stålar har alltid varit ett måste. Inte bara för barnen utan även för mig. Jag får soleksem direkt om jag slarvar så jag är väldigt noga med att skydda mig. Nu är dessutom badrumsskåpet påfyllt med mängder av produkter från Nivea så nu saknas bara solen.

 

Favoriten är helt klart Nivea Sun Protect & Refresh Invisible Spray. Den lätta sprayen skyddar samtidigt som svalkar. Finns en liten film på mitt instagramkonto ( @onlyfemale.se) där man även kan se att denna spray är en favorit hos minsta sonen. Vet inte hur många gånger jag fick en dusch:) Inget problem att hålla sig insmord när man har denna flaska i närheten av honom.

En annan favorit som jag också blev glad över är Nivea Sun Protect  Tan Activation Protection Oil. Tackvare promelanin-extraktet kan jag nu skydda huden och samtidigt aktivera hudens egna solprocess. När husen utsätts för UV-strålar startar en skyddsmekanism som naturligt producerar det bruna pigmentet, melanin. Melanin är en naturligt skyddade sköld för cellen som absorberar skadliga UV-strålar. Huden skyddar sig därför genom att bli brun.

Så nu kan även jag använda olja när vi ligger och pressar längst strandkanten. Tidigare har jag fått känslan av att min hy kokar, så fort jag försökt använda olja.

En kommentar till “Nivea sun protect

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *