När vi besökte Göteborg nu i somras valde vi att bo på Scandic Rubinen. Ett hotell jag verkligen kan rekommendera om du ska bestöka Göteborg. Vi spenderade våra nätter i ett Family Room. Ett rum som passade oss perfekt. Barnen sov gott i sina våningssängar och vi likaså i dubbelsängen. 

Scanic Rubinen

Men tanke på att rummet såg ut som ett bombnedslag efter endast ett par minuter i rummet( allt som ska rivas upp direkt ur väskor etc) så lånade jag bilderna från Scandics hemsida. För att göra rummet rättvist.

Lånade faktiskt samtliga faktiskt, de blev så mycket bättre än de jag tog 😉

Entrén var stor och välkomnande. Likaså all personal i receptionen, jättegulliga!

Scanic rubinen

På bilderna hade vi sett den mäktiga takbaren men tyvärr blåste det på tok för mycket för att kunna sitta där så vi beställde bara lite gott att dricka tillslut. Synd, för terassen var verkligen mysig.

Scanic rubinen Scanic rubinen

Sen en av de viktigaste sakerna när det kommer till hotell: frukosten! Ja, den första frukostdagen vill jag helst glömma. Det var faktiskt lite smått kaotiskt med alla människor som sprang runt som yra hönor och jagade mat till sina tallrikar. Vi valde kanske fel tidpunkt att gå ner på, när hotellets samtliga barnfamiljer var hungriga. Men onsdagensfrukost, var betydligt lugnare. Då kunde vi verkligen njuta av  den goda frukosten. Här fanns allt och lite till. Även för Adam. De ordnade med glutenfria pannkakor, egen brödrost och goda smoothies. 

Scanic rubinen

Det fanns givetvis en resturang på hotellet också men den besökte vi aldrig men den såg väldigt trevlig ut den med.

Så med andra ord, jag kan som sagt verkligen rekommendera detta hotell när man besöker Göteborg!

3 kommentarer till “Scandic Rubinen

  1. Ser mysigt ut :), mitt favorithotell i Göteborg är Clarion Post som har den godaste frukost ever jag nånsin ätit på ett hotell 🙂 kram Diana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *