Har skrivit det förr men jag älskar verkligen smoothies. Det gäller att ta vara på säsongens alls frukter så häromdagen provade jag att göra en smoothie av vattenmelonen som vi hade hemma. Tyvärr föll den inte sönerna i smaken, tror att det lite för nyttig men jag älskade den. En ny favorit hos mig.

Watermeloncrush

Watermeloncrush

ca 1/4 del av en Vattenmelon (liten)
10 Jorgubbar
5 st Myntabland
1 dl Sojamjölk

Mixa samman allt och servera genast.

Jag skulle inte klara mig utan en stavmixer i köket. Men jag skulle inte ha något emot att införskaffa Dualit Stavmixer Krom med alla tillbehör som jag hittade hos Culina. Grymt snygg och många oändliga mångsidigheter. Något att önska sig i 30-års present kanske:)

Detta är ett sponsrat inlägg.

2 kommentarer till “Smootie- watermeloncrush

  1. Denna ska jag absolut testa:) hade varit kul om du vill köra en SPF om mej nån dag 🙂 önskar dej en skön Onsdag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *