Under semestern hade jag turen att vinna en väldigt fin vinst hos bloggen  Finaste mattan. En kopparfärgad termos från Vinga of Sweden. Så otroligt fin och jag ser verkligen framemot att duka fram till fika med denna nya skönhet. 

 
[ bild lånad av Finaste Mattan]

Nu är det dags att duka upp till frukost. Killarna sover forfarande, blev lite senare till sängs igår. Var nämligen iväg på fotbollsmatch mellan AIK-Elfsborg. Inget jag själv hade kommit på men har man en fotbollsintresserad familj är det bara att ställa upp. Men lite kul var det, dels för att det gick bra för AIK( som de hejar på här hemma) men även för att se glädjen hos killarna. Känns som att det kommer bli en del fotbollsmatcher framöver med tanke på att det var premiär för Adam och han upprepade sig flera gånger på vägen hem:

- Det var suuuperkul!

5 kommentarer till “Finaste termosen och fotboll

 1. Åååhhh, de är så fina de där termosarna. Känns som designen kommer att hålla länge!

  Vilken lycka att få gå på fotbollsmatch för vissa 😉

  Vilken god dessert du verkar ha gjort. Har också sett att Starsinlife har många härliga recept.

  Kram Lena

 2. Wow,så snygg termos ♡ …
  Hihi så mysigt att killsen hade det Suuuperkul & ja fotboll är kul 🙂

  /Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *