Det enda det har snackats om denna sommar är ju vädret. Okej, jag erkänner att jag är skyldig jag med. Men lite tråkigt är det ju att börja jobba nu och knappt ha fått känna lite värme. Men men, inget man kan göra något åt( om man inte bokar in en utlandsresa förstås) så därför blev jag så glad när jag kikade igenom Odd Mollys nyheter. Så snygg regnkappa och stövlar. Även ett helt underbart paraply! Tyvärr är priserna inte helt plånboksvänliga så jag har avvaktat lite med ett inköp tills jag sett de i verkligheten.

 
  

Nä är det faktiskt dags att hoppa på cykeln och åka och jobba. Smygstartar lite denna vecka. Känns helt ok faktiskt, det enda som tar emot är jag hellre vill krypa tillbaka ner i sängen där tre underbara killar ligger och sover sött.

5 kommentarer till “Odd molly regnkappa och stövlar

  1. Jackan har flyttat hem till mig för ett tag sen 🙂 och används flitigt…stövlarna var inte så sköna så mina Hunter får hänga med ett tag till kramis

  2. Regnjackan har jag klämt på i Täby c så snygg men dyr 🙁 använder sällan regnjacka . Men stövlarna skulle jag kunna tänka mig 😀kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *