De senaste dagarna har verkligen bara rusat förbi i full fart. Passade faktiskt  på att ta ut en halvdags semester i fredags. Dels pga att mina älsklingar äntligen kom hem men även tackvare det fina vädret och planerna inför kvällen. Middag med goda grannar och efterföljande grannfest med några här på gatan stod på agendan. Riktigt trevligt, är så glad och tacksam för att vi bor här.

Men nu är jag sliten. Idag har det varit full fart och dessutom så var det dags för 30-års fest för en vän. Jag och smågrabbarna valde dock att runda av lite tidigare så nu sover killarna så sött så jag ska nog göra dem sällskap. Det känns i kroppen att jag börjar bli gammal. Orkar inte lite mycket länge, har ju visseligen varit en fullspäckad vecka, men ändå. Nu måste nog tant börja planera in lite lugna och tidiga kvällar framöver:)

5 kommentarer till “Börjar bli gammal

  1. Hihi…Åh,vilken underbar bild ♡
    Ha det så gott & hoppas ☼-en skiner från en blå himmel även hos dig 🙂

    /Kram

  2. Hahahah jag känner igen det där…man orkar helt enkelt inte lika mycket längre!! Galet! De där kvällarna med party till 4 å sen upp tidigt dagen där på å vara vrål fräsch å klara en party natt till är borta - iaf för mig! Jag kan vara ”däckad” i en vecka!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *