Så var vi tillbaka i vardagen, eller nästan. För tre av oss iallafall. Alvin har fortfarande ledigt i ett par dagar till. Han får njuta av lite egentid med farmor nu ett par dagar. Sen är det premiär för fritids. Väldigt blandade känslor. Inte för Alvin kanske, han längtar. Men för Adam. Oj vad ledsen han var imorse när han insåg att han inte kommer få spendera sina dagar tillsammans med sin kära storebror längre. Hoppas verkligen att det blir som alla säger, att det kommer bli bra. Att Adam kommer inse att det faktiskt är roligt på förskolan, trots att Alvin inte är i närheten längre.

waxholm

Vår sista semesterdag tillsammans spenderade vi bland annat i vackra Vaxholm. Fullt av båtar, strålande sol och glass i stora lass( som tyvärr smälte bort och skapade ett kladdkaos utan dess like). Nåja, man kan inte få allt. Men nästan. Det blev hursomhelst  en väldigt mysig avslutning på semestern.

En kommentar till “En fin avslutning 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *