Måste passa på att dela med mig av receptet som jag gjort två gånger den senaste veckan. En ny favorit. Så enkel men god!
Rätten blev uppskattad och omtyckt av gästerna vid båda tillfällena. Receptet hittade jag i det senaste numret av Elle mat&vin.
4 pers
4 laxfiléer
100g brödsmulor, ströbröd eller panko
2 dl hackad basilika
4 msk riven parmesan
2 msk olivolja
flingsalt och svartpeppar
Värm ugnen till 225 grader. Blanda brödsmulor, basilika, parmesan, olivolja, salt och peppar. Vänd laxen i bröd- och ostmixen så att fisken är räckt runt om. Strö över lite extra på toppen. Baka i ugnen i ca 10 minuter och servera med en stor grönsallad.
Sååå gottit ♡ …
/Kram
Så gott!
Kram
Så gott så det där lät. Prenumererar också på den tidningen och fick syn på den.
Funderar också på att göra den… Nu när du skriver att den blev väldigt god så ska jag nog också göra denna 🙂 Kram
Men åhh !! Det där såg ju vansinnigt gott ut !