Dagens tips!

Efter att suktat så länge efter denna vas från Broste men inte kommit till skott( för den är faktiskt riktigt prisvärd även utan rabatt) slog jag äntligen till idag. Jag kunde helt enkelt inte låta bli nu när det är klubbdagar på Hemtex. 25% rabatt på allt OCH fri frakt, som hittat för ett rabattkodsjägare som mig;)

 

Nu ska jag bara slappa och njuta av resten av denna torsdagskväll. Kom nyss hem från veckans andra träningspass. Så skönt att vara igång igen( trots att tån ömmar).

3 kommentarer till “Broste Copenhagen

  1. Jätte fin !!
    haha… vilken succé att bli hämtad av ett tort fåret Shaun !
    Här skulle de bli glädjetjut och kaos i kvarteret om det hände bland alla barn 😉
    Jag hoppas du får en skön dag !
    Kram

  2. Åh jag är som du, rabattkodsfantast! Väntat på en på Hemtex för just den vasen. Satte dock köpstopp samma dag för inredningsprylar. Sååå typiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *