Äntligen fredag!
Och vad passar då bättre än ett litet tips på en busenkel men god dessert till helgen. Den går dessutom utmärkt att förbereda och det är verkligen ett stort plus när det kommer till efterrätter. Sen kan man välja att göra den ännu enklare, som jag har gjort både gångerna jag gjort denna, genom att köpa färdig sockerkaka men vill man avancera kan man såklart göra sin egna.
Vill man ha den glutenfri är det bara att använda glutenfria cupcaces eller baka en glutenfri sockerkaka.
Receptet hittade jag i senaste numret av Elle Mat&Vin.
Sockerkaka med citrongrädde
Grädde
Sockerkaka
Lemoncurd
Färska bär
Citronmelis/mynta
Fyll botten på en skål/glas med en skiva sockerkaka. Vispa grädden fluffig. Smaksätt sedan grädden men valfri mängd lemoncud.
Precis innan serving: dekorera med färska bär och lite citronmelis alt. mynta.
Mumms så gottit,gillar Citrongrädde 🙂
/Kram
Men åh, muums vad gott 🙂 Detta tips ska jag definitivt spara!
Alltså denna måste jag komma ihåg att göra,såg riktigt god ut och enkel att bjuda på:)
Mums
Vad gott det ser ut