Idag kommer det behövas en hel del kaffe för min del. Pojkarna vaknade 05:30 idag?! Kan inte ens minnas när det hände sist. Ska bli spännande att se hur länge pojkarna kommer hålla ut ikväll, det är nämligen dags för den årliga kräftskivan med grannarna. Typiskt nog är jag dessutom själv med pojkarna i helgen men men. Det blir nog bra. Killarna är riktigt laddade.

Sitter nu och knåpar ihop en liten inköpslista inför kvällen. Såg ett recept i senaste Buffé tidningen som lät riktigt spännande ut, kantarellpizza med getost. Alltid roligt att prova något nytt men en riktig klassisker som jag absolut inte kan vara utan när jag äter kräftor är Västerbottenpaj. Jag brukar göra små minipajer som toppas med gräddfil och löjrom. Löjligt gott!

6 kommentarer till “Tidig morgon

  1. Det låter mysigt med kräftskiva & så gottit med Västerbottenpaj ♡ …
    Ha en härlig Söndag!

    /Kram
    Pst…Har lite problem med att kommentarer inte kommer in ..Så har du lämnat & inte ser den så är det inte jag 😉

  2. Hoppas du hade en trevlig kväll igår och att pojkarna orkade hela kvällen. Men det brukar de ju göra när det är något skoj på gång. Jag vill också gärna ha västerbottenspaj när jag äter kräftor. Vi är bjudna på kräftparty nästan helg annars verkar det som om det var igår som de flesta åt kräftor. Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *