Det blir inte alltid som planerat. Tackvare ett blodkärl som brast vid handleden fick jag istället spendera lördagen på sjukhus. Ingen fara på taket men det behöves ändå kollas upp med tanke på att det gjorde så förbaskat ont och såg inte alls trevligt ut när det hände.

Men nu till något roligare. Ni vet den där känslan man får när man blir sådär löjligt förtjust i materiella små ting? Den känslan har jag just nu. Förra veckan klickade jag nämligen hem ett nytt halsband från Kyssjohanna. Tycker att små enkla halsband är så otroligt fina och har länge spanat in dessa från Dogeared.

   Kyssjohanna Dogeared Dogeared

Och hur ser det ut på?

Dogeared

Så nöjd! Nähä om man ska ta och kicka igång denna vecka också. Tänk att det är September nästa vecka. Galet! Första riktigt höstmånaden är strax här…

10 kommentarer till “Pearls of wisom

  1. Åh, vilket vackert halsband. Du har helt rätt, ibland är det enkla vackrast. Tråkigt med brustet blodkärl, hoppas det är bättre. Ha en fin kväll: Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *